Actueel & contact

KUNSTBEURS HEEMSTEDE.
In het weekend van 22, 23 en 24 maart 2019 zal ik deelnemen aan de Kunstbeurs Heemstede in Sportplaza Groenendaal. Ik nodig iedereen van harte uit om langs te komen.

De beurs wordt door kunstenaars georganiseerd,  hoge kwaliteit en een levendige en enthousiaste sfeer. Er is een breed aanbod van professionele kunstenaars in vele disciplines binnen de beeldende kunst: schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst, fotografie, keramiek, edelsmeedkunst, grafiek, assemblage, mixed media en installatiekunst. De kunstenaars zijn zelf aanwezig en vertellen graag over hun werk.

Ook dit jaar maakt de VERZAMELBEURS KERAMIEK oor 20e- en 21e-eeuwse keramiek deel uit van de Kunstbeurs Heemstede.

Entree: € 5,00 p.p. inclusief een gratis kopje koffie of thee (kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis).

Openingstijden zijn: vrijdagavond van 19-22 uur en zaterdag & zondag van 11-17 uur

Parkeren is gratis.

Meer info: http://www.kunstbeursheemstede.nl

 

 

 

In 2019 heb ik een aantal interessante exposities, waarvan ik jullie op deze pagina op de hoogte zal houden. Wil je deze aankondigingen echter niet missen, dan kan je je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rianpeeperkorn.nl . Je kan me ook volgen op Instagram atelier_rian_peeperkorn

 


Wil je meer informatie of een bezoek brengen aan mijn atelier, neem dan contact met mij op een van de volgende manieren:
per email: info@rianpeeperkorn.nl
per telefoon: 0653720854
via social media:

  

 

SaveSave

SaveSave