Actueel & contact

Tentoonstelling ‘DUBBELSPEL’

Op zaterdag 20 april a.s. opent om 15.00 uur in Kunst centrum Haarlem de nieuwe tentoonstelling ‘Dubbelspel’ van kunstenaar en curator Marjan Jaspers. Te zien zijn 6 video-schilderijen van Marjan Jaspers en 16 bewerkte, getransformeerde kunstboeken, gemaakt door bevriende kunstenaars van Jaspers.

Het transformeren van gebeurtenissen en herinneringen tot nieuwe beelden is het centrale thema in Jaspers werk. Marjan Jaspers (1949) maakt rijk en gevarieerd werk: van keramiek en aquarel tot en met video-art. Haar video-schilderijen zijn ogenschijnlijke doorkijkjes uit het gewone leven en verraden een surrealistische, humoristische inslag. In de doeken zijn filmpjes verwerkt die het effect van de schilderijen versterken.

Speciaal voor ‘Dubbelspel’ heeft Marjan Jaspers aan 15 bevriende kunstenaars gevraagd om boeken te bewerken tot nieuwe kunstwerken. Nieuwe boekwerken zijn te zien van: Rune Stoel, Wim Jonkman, Ramona Dales, Janine Eshuis, Hannah Blom, Karola Veldkamp, Chrystl Rijkeboer, Mari Stoel, Rogier Polman, Astrid Oudheusden, Belinda Claushuis, Kyung Dropsie, Lies Verdenius, Rian Peeperkorn en Willemijn van Dorp.

 

Zaterdag 20 april, 15.00 – 17.00 uur (toegang gratis)
Kunst centrum Haarlem
Gedempte Oude Gracht 117-121
De tentoonstelling ‘Dubbelspel’ is te zien tot en met zaterdag 18 mei 2019.

 

 

In 2019 heb ik een aantal interessante exposities, waarvan ik jullie op deze pagina op de hoogte zal houden. Wil je deze aankondigingen echter niet missen, dan kan je je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rianpeeperkorn.nl . Je kan me ook volgen op Instagram atelier_rian_peeperkorn

 


Wil je meer informatie of een bezoek brengen aan mijn atelier, neem dan contact met mij op een van de volgende manieren:
per email: info@rianpeeperkorn.nl
per telefoon: 0653720854
via social media:

  

 

SaveSave

SaveSave